Bútor összeszerelés Budapesten szakértelemmel

Bútor összeszerelés Budapesten és vonzáskörzetében

Nagy szakértelemmel, rövid határidővel, versenyképes árakon vállaljuk lapra szerelt bútorainak összeszerelését, akár nagyobb konyhákról, akár kisebb szekrényekről van szó.

IKEA, JYSK, RS BÚTOR, MÖBELIX, XXXLUTZ vagy más áruházban vásárolt bútorát szeretné gyorsan, profi szakemberekkel összeszereltetni? Válasszon minket!

Milyen bútorok esetén vállaljuk a munkát?

Fontosnak tartjuk, hogy kifogástalan munkát végezzünk ügyfeleink számára, így kiemelt hangsúlyt fektetünk a zökkenőmentes kapcsolattartásra, a megbízhatóságra, a pontosságra és a hirtelen felmerülő problémák gyors megoldására.

 • Konyhabútorok,
 • Gardróbszekrények,
 • Cipős szekrények,
 • Éjjeli szekrények,
 • Komódok,
 • Polcok,
 • Könyvszekrények,
 • Hálószobabútorok,
 • Íróasztalok,
 • Ágyak,
 • Fürdőszobabútorok,
 • Egyéb lapra szerelt bútorok.

Bútor összeszerelés Budapest

Bízza profikra a munka nehezét!

Bútor összeszerelés Budapest - munka közben

Nem szeretne napokat eltölteni lapra szerelt bútorainak összeszerelési útmutatóinak böngészésével? Esetleg olyan, komplexebb bútorrendszert álmodott meg, amely nehéz elemek mozgatását és falhoz rögzítését vagy éppen komoly szerszámok használatát is megkövetelik? Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az összes bútortípus összeszerelésében, így ha minket választ, kifogástalan végeredményre számíthat. Mi pontosan érkezünk és vigyázunk otthona épségére és tisztaságára, ezért bátran ránk bízhatja a munka nehezét.

Miért jó választás a lapra szerelt bútor?

Legyen szó kisebb komódokról, polcrendszerekről vagy éppen komplex konyhabútorokról, a lapra szerelt megoldások egyre népszerűbbnek számítanak. Ez nem véletlen, hiszen az elemes bútorok ár-érték arányban igen kifizetődőek, ráadásul az esztétikai végeredmény tekintetében sem lehet rájuk panasz. Az otthon összeszerelhető bútorok megfizethető ára azonban éppen abban rejlik, hogy a gyártónak a szerelési munkákkal már nem kell bajlódnia, ráadásul a lapra szerelt bútorok tárolása és szállítása is egyszerűbb, helytakarékosabb. Éppen ezért – noha kisebb bútorok esetében sokan vállalkoznak a saját kezűleg való összeszerelésre – nagyobb bútorok esetében mindenképpen profi segítségre van szükség.

Kérje Ön is profi asztalos segítségét bútora összeszereléséhez!

A nagy bútorgyártók bútorai precíz módon kerülnek legyártásra, így a csavarok helye, a mellékelt alkatrészek és az összeszerelési útmutatók mind-mind azt segítik, hogy az egyes elemek könnyedén összeilleszthetők legyenek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a bútorok összerakásához ne kellene gyakorlattal rendelkezni, sőt. Aki még nem csinált ilyet, könnyen hibát véthet, és egy-egy rossz helyre illesztett csavar akár kárt is tehet a bútorlapokban. Egy olyan bútor esetében, amelyet nagy gonddal választottak ki, hogy hosszú évekig a lakás dísze legyen, ez megengedhetetlen, ezért érdemes olyan szakember segítségét kérni, aki képes kiismerni magát az összeszerelési útmutatókban.

Bútor-összeszerelésre azonban nem csak emiatt lehet szükség, hanem azért is, mert bizonyos bútorok esetén olyan szerszámok használatára is szükség lehet, amelyeket a csomagban nem mellékeltek. Noha bizonyos csavarok behajtásához elég lehet a mellékelt imbuszkulcs, sok esetben azonban fúrógép használata is szükséges, és bizony előfordulhat az is, hogy az egyes elemeket méretre kell vágni. Ilyenkor nem szabad otthoni barkácstechnikákat alkalmazni, hanem olyan szerszámgépeket kell használni, amelyek komoly szaktudást igényelnek. Mi bármilyen típusú botor összerakása esetén vállaljuk a feladatot.

Az első lépés mindig a jó tervezés

A bútorvásárlás minden esetben a tervezéssel kezdődik. Itt gondolhatunk a nagy áruházak által kínált online bútortervező alkalmazásokra, amelyek segítségével a szoba sajátosságait figyelembe véve tervezhető meg egy-egy konyhabútor vagy éppen gardróbszekrény. A tervezés azonban kisebb léptékű is lehet, hiszen bármilyen bútorról van szó, vásárlás előtt figyelembe kell fenni a helyiség méretét, elrendezését. Ez bizonyos helyzetekben egy kis kreativitást igényelhet, így az összeszerelés során szükség lehet a bútorelemek helyhez igazítására.

Hogy milyen esetben merülhet fel az asztalosmunka szükségessége?

 • Konyhabútor munkalapjának méretre vágásakor,
 • A főzőlap vagy mosogató helyének munkalapba való kivágásakor,
 • Egy gardrób- vagy konyhaszekrény mögötti konnektor szabaddá tétele esetén,
 • Amennyiben a tűzhely megmagasítása kisebb talapzat készítését igényli,
 • Egyéb kreatív megoldások kivitelezésekor, melyek egységes képet teremtenek a különböző lapra szerelt bútorok között.

Teljes körű konyhaszerelés egyszerűen

A bútorszerelés legkomplexebb folyamata a konyaszerelés, hiszen itt nem elegendő csupán az egyes elemeket összeilleszteni, de komoly hangsúlyt kell fektetni a helyiség elrendezésére, valamint a háztartási gépek elhelyezésére is. Minden konyha más és más kialakítású, így gyakran előfordulhat, hogy a falak hossza és szöge kisebb igazításokra van szükség a tökéletes esztétikai végeredmény érdekében.

Akármilyen konyhabútorról is van szó, mi vállaljuk a gyors és pontos összeszerelést, konyhabútor méretre készítését, illetve a háztartási gépek, csaptelepek bekötését, beépítését is.

Milyen háztartási eszközök bekötésére lehet szükség?

 • Sütő, elektromos főzőlap,
 • Beépített hűtőszekrény,
 • Mosogatógép,
 • Mosógép,
 • Elszívó,
 • Csaptelep,
 • Mosogatótálca.

Ön is gyors, precíz munkát szeretne? Válassza megbízható csapatunkat, küldje el e-mail címünkre, milyen bútorok összeszerelését bízná ránk Budapesten vagy vonzáskörzetében, és kérjen árajánlatot!

Lépjen velünk kapcsolatba

Az űrlap kitöltésével kapcsolatba léphet velünk, és levelőzőprogramra sincs szüksége

 

Címünk

1103 Budapest, Petrőczy utca 39.

 

Telefonszámunk

(+36) 20/921-8922
(+36-1) 264-3111

 

E-mail címünk

rumbafotel@gmail.com

Rumba Fotel Bt. © 2024 Minden jog fenntartva.

W-Partners

Please publish modules in offcanvas position.