Kárpitozás Budapesten szakértelemmel

Kárpitos Budapesten és vonzáskörzetében

A bútor felújítás egyik legfontosabb része a kárpitozás, hiszen az elhasznált szövet, textilbőr, bőr vagy műbőr felületek kicserélése bármely régi bútort képes újra kényelmessé és gyönyörűvé varázsolni.

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk bármely bútor újrakárpitozását. Legyen szó modern vagy antik bútor javításról Budapesten és Pest környékén, megrendelőink igényei szerint visszaadjuk bútora régi fényét vagy újszerű, divatos stílust kölcsönzünk neki. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

Amit vállalunk:

 • Kijavítjuk a bútorain keletkezett kopásokat vagy szakadásokat. Akár bútora ülésén, akár a karján vagy éppen a hátulján található a sérülés, mi eltüntetjük a hibát.
 • Gyakori probléma a műbőr vagy textilbőr felületek lepergése vagy akár leválása. Ilyen esetben eltávolítjuk a kárpitozást, és az eredetivel megegyező kinézetű vagy igény esetén más megjelenésű anyaggal pótoljuk azt.
 • Noha a bőr igen strapabíró anyag, hosszú időn át tartó használat után sajnos az is kikophat vagy elszakadhat. Széles választékunknak köszönhetően esztétikus módon cseréljük a sérült részeket.
 • Amennyiben a varrás mentén keletkezett szakadás, észrevétlen módon, akár a kárpitozás cseréje nélkül is ki tudjuk javítani a problémát.
 • Hosszú évek kiadós használata után bármely kanapé vagy fotel szivacsozása megsüllyedhet, vagy meghibásodhatnak a rugók. Ilyen esetben kicseréljük a rugózatot és új szivaccsal tesszük ismét kényelmessé bútorát.
 • Sok megrendelőnk szeretné, ha új stílust adnánk régi bútorainak. Mi örömmel vállaljuk a feladatot, és nagy anyagválasztékunknak köszönhetően bármely régi bútort képesek vagyunk modernizálni.
 • Hozzuk-visszük szolgáltatást biztosítunk, így készek vagyunk budapesti vagy Pest környéki otthonából műhelyünkbe hozni, majd visszaszállítani bútorait. Ha mellettünk dönt, nem kell aggódnia a szállításon!
 • Gyors és pontos munkát végzünk, minden részletre figyelünk, és kizárólag az előre megállapodott megoldásokat alkalmazzuk.

Szövetminta választék

Bútorszöveteinket széles választékban, nagykereskedelmi áron kínáljuk, míg akciós bútorszöveteink akár 990 Ft-tól elérhetők.

Ne dobja ki régi kanapéját, fotelját vagy étkezőgarnitúráját – válassza kárpitozási szolgáltatásainkat, és mi megfizethető áron varázsoljuk újjá bútorait!
szövetminta bútor kárpitozáshoz

Miért válasszon minket?

 • Mert évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, így mindig precíz és minőségi munkát végzünk.
 • Mert magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így nálunk biztosan megtalálhatja az Ön bútorához illő textilt.
 • Mert mi nem csak elvégezzük a munkát, de tanácsot is adunk, így segítünk megtalálni bútora új stílusát.
 • Mert mi antik bútorait is képesek vagyunk felújítani, mégpedig olyan módon, hogy azok újra eredeti állapotukba kerüljenek vissza.
 • Mert mi korrekt árakon dolgozunk, így Ön megfizethető módon újíttathatja fel régi bútorait.

Kanapéját, fotelját vagy teljes ülőgarnitúráját húzatná át? Keressen minket bizalommal!

Bútor felújítás Budapesten

Noha az elmúlt évtizedekben igen elterjedté váltak az áruházi lapra szerelt bútorok, egyre többen keresik a régi, kézműves termékeket. Éppen ezért egyre kevesebben szeretnének megválni a családi, ma már retró hangulatot sugározó bútoroktól, és inkább felújíttatnák azokat. Ilyenkor lehet nagy szükség a kárpitozásra, hiszen legyen szó akár milyen ülő- vagy éppen fekvőbútorról, bármely régi darab újból stílusossá és kényelmessé tehető.

A régi bútoroknak tapasztalatunk szerint sok esetben nincs menthetetlen problémája. Bizonyos esetekben a fából készült részekre is ráfér ugyan a felújítás, újrafestés vagy lakkozás, azonban a szövet kicserélése önmagában egész más hangulatot teremthet. A régi, koszos, foszlott vagy éppen divatjamúlt kárpitszövet, valamint a rugók és a szivacs könnyedén újra cserélhető, így akár egy több évtizedes bútordarab is beleilleszthető lehet egy modern otthon környezetébe.

Mi éppen ezért rendkívül gazdag anyagválasztékkal rendelkezünk, és jól ismerve az egyes anyagtípusok sajátosságait, segítünk kiválasztani az Ön bútorához illő anyagot. Ez kiemelkedően fontos, hiszen a kárpit mintája, valamint az anyag nagymértékben meghatározza a bútordarab általános megjelenését, valamint a használhatóságát is. Nem elég ugyanis egy-egy fotelhez vagy kanapéhoz stílusos mintát választani. Azt is mérlegelni kell, hogy az adott anyag hosszú távú használat mellett is állja-e a strapát.

Legyen szó szövetről, textilbőrről, műbőrről vagy éppen természetes bőrről, mi megtaláljuk a megfelelő megoldást, valamint igény szerint elkészítjük a bútorhoz illő díszítéseket. Ha minket választ, biztos lehet a stílusos kivitelben, a tartós végeredményben, a könnyű tisztíthatóságban.

Antik bútor javítás Budapesten

Az antik bútorok javítása különös odafigyelés igényel, hiszen ilyen esetben a cél általában nem a modernizálás, hanem a régi állapot restaurálása. Hatalmas szín- és mintaválasztékunk lehetővé teszi, hogy megtalálhassuk a régi bútoraihoz illő új anyagokat, így korhű, elegáns módon újíthatók fel az akár évszázados darabok is. Mi komplex szolgáltatást nyújtunk, így az egész bútor felújítását vállaljuk, kijavítva a törött vagy karcos fa elemeket, korrigálva az illesztéseket, elvégezve a felületkezelési munkákat.

Árajánlatot kérne? Küldje el számunkra felújítandó bútorai fényképét, és visszahívjuk!

Lépjen velünk kapcsolatba

Az űrlap kitöltésével kapcsolatba léphet velünk, és levelőzőprogramra sincs szüksége

 

Címünk

1103 Budapest, Petrőczy utca 39.

 

Telefonszámunk

(+36) 20/921-8922
(+36-1) 264-3111

 

E-mail címünk

rumbafotel@gmail.com

Rumba Fotel Bt. © 2024 Minden jog fenntartva.

W-Partners

Please publish modules in offcanvas position.