Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal foglalkozom bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával, új bútorok készítésével, valamint antik bútorok restaurálásával. Egész Budapest, illetve Pest megye területén vállalok kárpitozást, hatalmas anyag és szín választékot biztosítok megrendelőim számára. Nagy tapasztalatomnak köszönhetően kiváló minőségű munkát végzek a kárpitozás és a bútor készítés terén egyaránt. Bármilyen bútor kárpitozását készséggel vállalom, illetve ajtók kárpitozásával, hangszigetelésével, valamint párnázásával is rendelkezésre állok. Bőrbútorok teljes körű felújításával is foglalkozom, illetve stílbútorok, modern fotelek, ülőgarnitúrák vagy sarokgarnitúrák esetén is vállalok kárpitozást, felújítást, valamint javítást is.

Sokan nem szeretnének megválni a már jól megszokott bútoraiktól, ilyenkor érdemes a már megkopott, kiszakadt, kifeküdt vagy kiült kanapét, ágyat vagy ülőgarnitúrát felújíttatni. Nem kell kidobnia kényelmes és szeretett bútorát, hiszen egy kárpitozással akár újjá lehet varázsolni kedvenc kanapéját, fotelét vagy sarokgarnitúráját, és még hosszú évekig problémamentesen lehet használni azokat. Ha lakásfelújítás után kedvenc fotelje, kanapéja, vagy ülőgarnitúrája nem illik bele lakása új stílusába vagy színvilágába, kárpitozással egyszerűen megoldható ez a probléma. Legyen az hagyományos, modern vagy akár stíl bútor, készséggel vállalok bútorkárpitozást ügyfeleim számára.

Régóta megszokott antik bútoraitól sem kell megválnia, hiszen, ha megkopott, ha már nem az eredeti fényében tündököl, teljes körű restaurálással is rendelkezésre állok. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával fényezést, javítást, kárpitozást is biztosítok, így visszaállítható az antik bútorok eredeti állapota.

Modern- és stílbútorok áthúzását, bőrbútorok javítását, ajtók, illetve bármilyen bútor kárpitozását rövid határidővel, valamint kedvező árak mellett biztosítom ügyfeleim számára. Heverők, franciaágyak, puffok készítését is készséggel vállalom, melyekhez széles választékban kínálok szövetmintákat is, műbőr, eredeti bőr, valamint akciós szövetek is megtalálhatóak kínálatomban. Legyen akár színes vagy egyszínű, akár mintás, bármilyen heverőt vagy franciaágyat elkészítek megrendelőim számára, az egyedi igényeket is figyelembe véve. Célom, hogy minőségi munkát végezzek, illetve, hogy megbízóim elégedettek legyenek az általam készített bútorokkal.

A kárpitozás mellett BIO ágybetétekkel is rendelkezésre állok, melyeket egyedi méretben, természetes alapanyagokból (afrik, kender, gyapot, len) készítek megbízóim számára. Habszivacsot nem használok a készítésnél, kézzel, minőségi anyagokkal készítem az ágybetéteket, a megrendelő igényeinek megfelelő keménységben vagy puhaságban. Amennyiben bútora felújításra, javításra, kárpitozásra szorul, vagy új bútort szeretne készíttetni, esetleg antik bútorát restauráltatná, bizalommal forduljon hozzám. Ügyfeleim számára a tanácsadást és a helyszíni felmérést a megbeszélt időpontban díjmentesen biztosítom.

Rumba Fotel Bt. © 2024 Minden jog fenntartva.

W-Partners

Please publish modules in offcanvas position.